Higijenski tretman – higijenskim tretmanom oslobadjamo kožu suvišnog sebuma izumrlih ćelija, čime se ne dobija samo čišćenje kože već i hidriranje. Pospešuje se mikrocirkulacija što direktno utiče na fibroblaste, potdstičući ih na proizvodnju kolagena i elastina koji daju elastičnist i čvrstinu kože. 

Preparati- Anessi aqua line linija 

Mikrodermabrazija kiseonikom – tretman kože čistim kiseonikom je prirodna i veoma prijatna metoda kojom pospešujemo obnavljanje ćelije kože. Ovim postupkom se podiže tonus kože, smanjuje nečistoće i akne zbog antibakterijskog dejstva kiseonika, hrani vezivno tkivo, podstiče ćelijski metabolizam, regeneriše oštećene ćelije. Oxy aparat je jedinstven za ubacivanje aktivnog kiseonika u kožu koji pruža efekat blistavosti, svežine i koji eliminiše sve toksine iz vaše kože. Preporučuje se serija od 4 do 6 tretmana. 

Parafinski tretman – Jedan od najboljih tretmana za suvu i ispucalu kožu ruku, nogu i lica je parafinsko pakovanje. Koža tretirana parafinom je dubinski hidrirana i osvežena. Posebno se preporučuje osobama koje su često u dodiru sa hemijskim sredstvima, vodom kao i osobama koje imaju prirodno suvu kožu. Parafinsko pakovanje zagreva tretirano područje, zbog čega ima povoljni dejstvo na kosti i krvne sudove. Zato ga preporučujemo i osobama koje imaju problem sa cirkulacijom ili reumom. Spremite Vašu kožu pre zime. 

Minival i svilene trepavice – ukoliko mislite da su Vaše trepavice kratke, da nemaju dovoljno izraženu boju i izvijenost, minival trepavica je idealan za Vas. Ovaj tretman omogućava da Vaše trepavice dobiju izvijen luk, što doprinosi otvorenosti pogleda. Posle ove promene nećete morati da koristite maskaru, a efekat minival trepavica traje od dva do tri meseca. 

Svilene trepavice- “Holivudski izgled za samo dva sata”. Dugačke, tamne i guste trepavice su oduvek izazivale divljenje. Maskara Vam više neće biti potrebna uz nove svilene trepavice koje se nadogradjuju

Japansko iscrtavanje obrva  (MICROBLADING) je tehnika polutrajnog iscrtavanja obrva. Ovom metodom postižemo potpuno prirodan izgled obrva jer se oblik odredjuje po simetriji lica, dlačice se iscrtavaju plitko pod kožu specijalnom oštricom tzv. microblade-om, a boja se određuje na osnovu prirodnih dlačica  i tena. Tretman traje u proseku oko dva sata, a bol može da se poredi sa čupanjem obrva pincetom. Obrve nakon tretmana zahtevaju negu prvih sedam dana, a prva korekcija se radi izmedju treće i četvrte nedelje, dok je kasnije potrebno jednom godišnje da se uradi korekcija. U salonu IMPERIJA LEPOTE koristimo PHIBROWS pigmente koji su najbolji na svetskom tržištu.