Siguran put do zdravlja i život bez stresa. Moć dodira.

Imperija lepote Vam nudi sve što je potrebno za lice, telo ali i dušu.
Prepustite se rukama terapeuta Jovane Radojičić i Anastasije Ristić koje Vas uvode u našu malu oazu, opuštaju psihu, vraćaju ravnotežu telu i mišićima i čine ih jačim i elastičnijim. Svako od nas zaslužuje da bar jednom dopusti sebi bar malo luksuza i zaboravi na probleme, zato izaberite Vašu masažu:

RELAX masaža celog tela – Relaksaciona masaža predstavlja lagan i nežan stil masaže dizajniran da poboljša cirkulaciju, obim pokreta, oslobodi od niskog stepena bola u mišićima i postigne celokupnu relaksaciju uz ulja vrhunskog kvaliteta. Dužina masaže zavisi od toga koliko Vi želite da traje: 45min ili 90min

 ANTI-STRESS masaža celog tela – Cilj anti-stress masaže je da opusti vaše telo i duh od svakodnevnog stresa da biste ponovo pronašli Vas unutrašnji balans. Masaža je propraćena specijalnim uljima, koja svojim relaksirajucim mirisima dodatno opušta Vaše telo. Jedan od glavnih ciljeva ove masaže je opuštanje dopamina, a dopamin nam omogućava da se osećamo dobro. Dužina masaže zavisi od toga koliko Vi želite da traje: 45min ili 90min. 

 SPORTSKA masaža celog tela – Kako bez naših sportista i sportistkinja. Sportskom masažom se zagrevaju i omekšavaju tkiva, poravnavaju mišićna vlakna čime se ubrzava izbacivanje mlečne kiseline iz mišića. Fokusirana je ne samo na mišiće već i na tetive i ligamente koji su pri odredjenom sportu izloženi znatnim naprezanjima. Dužina masaće traje 45 min.

 TERAPEUTSKA MASAŽA LEDJA – Njen zadatak je da se maksimalno poboljša mikrocirkulacija i oslobodi od napetosti u problematičnoj regiji i snazno deluje na opuštanje svih blokada u telu. Pritisak terapeuta je vrlo jak i dubok i može se kombinovati više tehnika. Za ovu masažu se koristi masažna krema sa mentom koja se dugo nakon masaže zadržava na koži pa ima produženo terapeutsko dejstvo. Dužina masaže traje 30min. 

 MASAŽA LICA – najprirodnije i najsnažnije sredstvo koje se koristi u borbi protiv starenja i oboljenja kože jeste masaža lica. Masaža lica vidljivo smanjuje bore, koža postaje zategnuta, elastična i glatka, formiraju se pravilne konture lica, eliminišu se otoci i nadutost lica, smanjuju se ili nestaju podočnjaci, rešava se problem podbratka, podstiče se regeneracija ćelija kao i ćelijsko disanje, koža se detoksikuje i podstiče se protok limfe što ujedno ubrzava i razmenu materija. Dužina masaže traje 20min.